ALORA JASMIJNSTRAAT

ALORA JASMIJNSTRAAT Eten is weten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2233 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alora Jasmijnstraat. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 12:01 Heerlijke Pizza's en Kapsalons zoals altijd!! nooit slecht zeker aan te raden
30 jun 2022 om 23:26 Redelijk vlot geleverd. Pizza’s goed warm en rijkelijk belegd. De bodem was alleen net karton, zo taai en dik. Leek wel een kant en klaar bodem. Beetje een tegenvaller, was vroeger beter
29 jun 2022 om 22:31 Service top , mais la pizza un peu trop grasse à mon goût mais pas mauvaise.
26 jun 2022 om 21:16 Pizza was niet lekker.. Lauw, en bodem was plakkerig.. Kapsalon was goed
25 jun 2022 om 22:17 Goed bereid en snelle levering...TOP.
24 jun 2022 om 17:56 De omschrijvingen op de site kloppen niet met wat je uiteindelijk krijgt.
23 jun 2022 om 23:08 Jammer, kapsalon donner besteld was lekker ... maar zat aan groente alleen gesneden sla in, geen komkommer, tomaat. En ietwat weinig patat friet, wel ruimschoots dunner en kaas. Denk dat jullie hier in het vervolg... wel wat aan kunnen veranderen.
23 jun 2022 om 19:12 Pizza's smaakte waterig zat deze keet weinig smaak aan normaal zijn ze altijd goed jammer
22 jun 2022 om 19:21 Was weer lekker
19 jun 2022 om 21:56 Ben beter gewend, was niet vers.
19 jun 2022 om 20:11 Het eten was warm en lekker. We hadden een grote bestelling die binnen een half uur werd verzorgd door een vriendelijke bezorger. We gaan hier zeker nog een keer bestellen.
9 jun 2022 om 20:50 Super snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. De verhouding van de kapsalon was prima. Kwaliteit van doner ook. Het enige wat ik minder lekker vond, de patatjes waren slap/ niet zo goed doorgebakken. Dit mag de volgende x iets beter.