ALORA JASMIJNSTRAAT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2742 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alora Jasmijnstraat. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 19:17 De friet was nog rauw en heel slap
18 jun 2024 om 22:30 Hey Alora, omstreeks 22:00 uur hebben jullie bij mij superlekker eten bezorgd, maar ik begreep dat jullie bezorger een uitbrander had gehad van een bewoner hier. Ik wil hiervoor mijn excuses aanbieden. Alles is keurig volgens onze afspraak gegaan.
13 jun 2024 om 18:54 Ik vond de kipsnietchel tegen vallen in een bakje en had geen shuaruma broodje bestelt
11 jun 2024 om 22:16 Erg lekker eten, vriendelijke bezorger! Bedankt.
8 jun 2024 om 20:12 Altijd snel en altijd lekkere pizzas
8 jun 2024 om 19:40 2 kapsalon besteld 1 met sambal 1 zonder maar moesten raden welke wat was. Ook pizza was niet gesneden. Onhandig in een werkplaats.
4 jun 2024 om 12:45 Altijd lekker en warm. Snelle bezorging door aardige bezorger.
3 jun 2024 om 20:04 Super snel geleverd, erg vers en lekker en zeer vriendelijk personeel
2 jun 2024 om 21:14 Het eten was top!
1 jun 2024 om 19:12 Don’t say it’s only 25 minutes and then let me wait for almost an hour. The tagliatelle marinara were totally overcooked and the dish was bland. The lasagna was okish, but nothing I would order again.
30 mei 2024 om 21:37 De kapsalon doner is echt lekker
30 mei 2024 om 0:51 Altijd lekker en warm eten van Alora. Snelle bezorging door aardige bezorger. TOP>>>!!!!!